WIE IS POLAR ICT.

Polar ICT is een kleinschalig, maar dynamisch organisatie dat al sinds 2008 staat voor betaalbare IT oplossingen en heldere communicatie! Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf, maar worden ook regelmatig door andere IT bedrijven ingehuurd. Ons werkgebied betreft Amsterdam en omgeving.

TIM VAN SLOOTEN
TIM VAN SLOOTENICT SPECIALIST EN OPRICHTER POLAR ICT

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met het uitelkaar halen, en in elkaar zetten van elektronica en computersystemen. Daar is ook mijn passie voor ICT ontstaan. Het begrijpen waarom systemen wel of niet functioneren. Zowel softwarematig als hardwarematig.

Na het VWO, ben ik begonnen met een informatiekunde studie aan de UvA. Op hetzelfde moment ben ik aangesteld als IT-manager bij Guidion, installatiepartner van grote internetproviders zoals KPN en Ziggo.

Na het behalen van het UvA-diploma gekozen voor het bestaan als ZZP’er in de ICT. Hierbij als monteur aan de slag gegaan voor vele internet service providers zoals XS4ALL en Telfort, maar ook als systeembeheerder bij vele mkb-bedrijven. Met sommige klanten werk ik al langer dan 10 jaar samen, tot volle tevredenheid aan beide kanten.

Wat ik vooral in de afgelopen 10 jaar heb gemerkt, is dat het belangrijk is je te kunnen verplaatsen in de klant, goed te luisteren en prompt en te werk te gaan, waarbij het veelal gewaardeerd wordt, goed uit te leggen wat en waarom je dat doet. Tevens omdat veel kwesties van privacy, wachtwoorden en andere gevoelige informatie aan bod komen bij het werken met klanten met ICT.

Ook niet een 9 tot 17 mentaliteit hebben helpt. Ik help graag altijd wanneer mogelijk, en probeer dit altijd zo snel mogelijk te doen. Eigenlijk altijd dezelfde dag. Elk probleem neem ik serieus, en tracht ik zo snel mogelijk op te lossen. Mijn kracht ligt in het leveren van kwaliteit, communicatie, en het geven van goede service. Hoge klanttevredenheid staat bij mij zeer hoog in het vaandel.

WAAROM KIEZEN VOOR POLAR ICT?

Polar ICT
Uw specialist in ICT!