CONTACT FORMULIER.

Vul het onderstaande contactformulier in, en we nemen snel contact met u op. U kunt ook bellen of een what’s app sturen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  VEEL GESTELDE VRAGEN.

  Bekijk hier een aantal veelgestelde vragen.

  Polar ICT is een kleinschalige, maar dynamische organisatie die al sinds 2008 staat voor betaalbare IT-oplossingen en heldere communicatie. Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf, maar worden ook regelmatig door andere IT bedrijven ingeschakeld. Ons werkgebied betreft Amsterdam en omgeving.

  Bij vragen, kunt u of uw medewerker direct contact opnemen met ons.
  Wij pakken het snel op. Veelal kunnen we het probleem online oplossen. Dat scheelt veel tijd.

  Als het nodig is komen wij naar u toe.

  Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf, maar worden ook regelmatig door andere IT bedrijven ingeschakeld, in Amsterdam en omgeving.

  Binnen de ring van Amsterdam berekenen wij geen parkeer en voorrijdkosten.

  In veel gevallen kan Polar ICT u ook van dienst zijn middels hulp op afstand. 

  Uw computer wordt met uw toestemming door middel van een programma tijdelijk op afstand worden overgenomen, waarbij u kunt meekijken wat er gebeurt. Wanneer het probleem is opgelost, wordt de verbinding verbroken en kan er niet opnieuw ingelogd worden zonder uw hernieuwde toestemming.

  Op deze manier kunnen bepaalde problemen razendsnel opgelost worden.

  Bij Polar ICT kunt u terecht voor software. Ook levert Polar ICT antivirus-software. Deze software kunnen we ook voorzien in een Cloud oplossing. Bent u op zoek naar geschikte software voor uw organisatie of wenst u specifieke informatie over antivirus-software of een Cloud oplossing. Neem dan contact met ons op.

  WAAROM KIEZEN VOOR POLAR ICT?