LEVERING VAN INTERNETVERBINDINGEN.

Naast systeembeheer en netwerkbeheer verzorgt Polar ICT verschillende diensten.

Onderstaande is een greep van de diensten die wij verzorgen:

LEVERING SOFTWARE ABONNEMENTEN.

Bij Polar ICT kunt u ook terecht voor software. Ook levert Polar ICT antivirus software. Deze software kunnen we ook voorzien in een Cloud oplossing.
Bent u op zoek naar geschikte software voor uw organisatie of wenst u specifieke informatie m.b.t. antivirus software of een Cloud oplossing, neem dan contact met ons op.

VOIP DIENSTEN.

VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol. in de praktijk betekent dit bellen over een computernetwerk zoals internet. Bij gebruik van VoIP is geen analoge (PTSN) of digitale telefoonlijn (ISDN) meer nodig en kan naast spraak ook andere digitale informatie worden meegezonden. VoIP wordt ook wel eens IP-telefonie of internettelefonie genoemd.

Doordat Voip efficiënt gebruik maakt van de beschikbare bandbreedte zijn de kosten in vergelijking met traditionele koperverbindingen veel lager.

Polar ICT biedt de volgende Voip diensten aan:

CLOUD OPLOSSINGEN.

De cloud betekent dat uw gegevens “ergens” zijn opgeslagen, maar niet op uw PC of vaste werkplek. De cloud vervangt de lokale server of PC. Bijvoorbeeld als u een tekstverwerker als Word op uw vaste computer heeft geïnstalleerd dan kunt u deze ook alleen gebruiken op deze computer. Wanneer het programma Word in de cloud is opgeslagen, bent u niet gebonden aan uw fysieke computer, maar kunt u ook op andere plekken gebruik maken van Word.

De cloud is geen standaardoplossing die geschikt is voor alle soorten organisaties. Integendeel. Er zijn veel verschillende soorten cloudoplossingen op de markt met ieder hun eigen voordelen.

Polar ICT biedt stabiele cloud oplossingen aan voor zowel kleine als grote bedrijven.

Na een persoonlijk gesprek waarbij uw wensen, verwachtingen en toekomstplannen worden besproken, volgt een passende cloud oplossing.

Voorbeelden van Cloud oplossingen zijn:

ALTIJD ONLINE MET POLAR ICT.

Altijd, overal & veilig online beschikbaar zoals jij dat graag wil. Omdat je dan gemakkelijker bedrijfsdoelen behaalt.

SNELLE HULP

NETWERK VAN PROFESSIONALS

10+ JAAR ERVARING

WAAROM KIEZEN VOOR POLAR ICT?

Polar ICT
Uw specialist in ICT!