NETWERKBEHEER.

Tegenwoordig zijn alle organisaties bijna volledig afhankelijk geworden van een feilloos functionerend netwerk, van uw vaste Lan en wireless Lan. Het is een van de meest belangrijke onderdelen van uw organisatie! Als er iets mis gaat, door een storing of inbraak kan uw hele bedrijf stil komen te liggen wat heel veel geld kan kosten. Daarom is een goed en regelmatig netwerk- en systeembeheer noodzakelijk.

Een netwerk is een verbinding met meerdere computers die met elkaar communiceren. Dit netwerk loopt via een LAN (Local Area Network) verbinding, of via een WAN (Wide Area Network). Deze netwerken zijn in feite de infrastructuur van de kabels en computers, en servers en netwerkapparatuur.

Om uw netwerkbeheer soepel en veilig te laten werken is het van belang dat uw servers en computers periodiek gecontroleerd en beheerd worden. Polar ICT zorgt voor onderhoud, controle, voldoende computers, functionaliteiten en de integratie van de infrastructuur. Bij een kleiner bedrijf kan ook meteen het systeembeheer erbij genomen worden.

Naast een vast uurtarief kunt u ook kiezen voor een vast maandelijks bedrag waarvoor Polar ICT het totale netwerkbeheer voor u doet. Dit kan bij u op locatie in Amsterdam of remote (op afstand). Door proactief te signaleren van storingen en deze te verhelpen voordat uw netwerk stil ligt, blijft de beschikbaarheid hoog en de kosten laag.

PolarICT kan het beheer van uw server(s) volledig op zich nemen zodat u zich kunt focussen op uw core-business. Ook voor serverbeheer is bij ons geen servicecontract vereist.

WAAROM KIEZEN VOOR POLAR ICT?

Polar ICT
Uw specialist in ICT!